Urnik

 

(P) - predavanje; (V) - vaje

Predmeta, ki se v poletnem semestru 2017/18 izvajata s konzultacijami sta Kategorični in merski modeli v družboslovju in Anketno raziskovanje.

Predmet, ki se v zimskem semestru 2017/18 izvaja s konzultacijami je Statistično obvladovanje procesov.

Predmet Metode in orodja uradne statistike se bo izvajal po individualnem dogovoru z nosilko predmeta, v kombinaciji z webinarji EMOS in praktičnim delom s sodelavci SURS.

Predmet Časovne vrste se bo izvedel na FMF. Prof. dr. Bojan Basrak bo imel predavanja 15. in 16. marca, 22. in 23. marca ter 5. in 6. aprila. Vse informacije in morebitne spremembe so in bodo objavljene na spletni učilnici FMF. Urnik predmeta lahko vidite tudi na urniku FMF.

Študij je časovno zahteven, veliko je ur predavanj in vaj, kar je super, saj ti je veliko znanj podanih direktno (manjša potreba po samostojnemu iskanju razlag in znanj pri drugih virih - literatura, internet, drugi študenti). Veliko domačih nalog, kar je dobro, saj lene in neorganizirane študente, kot sem jaz, prislili k sprotnemu delu. Kar se pridobljenih veščin in znanj tiče, pa študij glede na intenzivnost, predmetnik ter dosedanjo kvaliteto in zagnanost profesorjev in asistentov veliko obeta.
(študent 1.letnika)

Contact

Main contact:
e-mail: info.stat (at) uni-lj.si

Contact for administrative questions (enrolment, technical questions):
Katarina Erjavec Drešar
University of Ljubljana, Faculty of electrical engineering, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
room num.: AN012C-ŠTU
phone: 01 4768 209
e-mail: katarina.erjavec-dresar (at) fe.uni-lj.si