Novice

Urnik študija Uporabna statistika (ukrepi zaradi covid-19)

Spoštovani študenti. Predvidoma bo urnik študija ostal enak, kot do sedaj, vsak izvajalec predmeta pa vam bo prek spletne učilnice sporočil, na kakšen način se bodo ure izvedle. Pri izvajalcih, ki predmeta ne bodo izvajali na daljavo, se bodo termini prestavili na kasnejše datume, kar bo razvidno iz urnika na spletni strani študija.

Nujno obvestilo o izvajanju pedagoškega procesa na Uporabni statistiki

V skladu s sklepom UL, se tudi za študij Uporabne statistike ukinja neposredni pedagoški proces do vključno 23. marca oziroma do preklica sklepa.
Prosimo vas, da upoštevate vsa navodila UL in navodila glede koronavirusa za splošno javnost.
Hkrati vas prosimo, da ostanete dosegljivi in redno spremljate e-pošto. V kratkem vam bodo izvajalci predmetov glede študijskega procesa poslali dodatna navodila (namesto predavanj in vaj lahko pričakujete druge oblike študija, npr. videokonference, samostojni študij z odgovori na vprašanja prek spletnih klepetalnic ipd.).

Izvedba predmeta Analiza omrežij (Batagelj)

Zaradi odpovedi študijskega procesa na UL FMF se predavanja z 12. in 19. marca prestavijo na 7. in 14. maj (ista ura, urnik bo posodobljen tekom dneva).

Razpis za asistenta statistike na FAMNIT-u (Univerza na Primorskem)

Na povezavi je objavljen razpis za asistenta statistike na FAMNIT-u, in sicer za določen čas naslednjega študijskega leta. Vsi z magistrsko (ali temu ekvivalentno) izobrazbo in željo po nadaljevanju študija, si poglejte celoten razpis.

Predavanje asist. dr. Marjana Cugmasa

Asist. dr. Marjan Cugmas bo imel v četrtek (27. februar 2020) ob 11. uri predavanje z naslovom Primerjanje razvrstitev, dobljenih na dveh množicah enot z nepraznim presekom.
Predavanje bo na Fakulteti za družbene vede v predavalnici 10.
Vabljeni še posebej študenti Uporabne statistike, ki boste letos poslušali predmet Multivariatna analiza ali predmet Analiza omrežij.

EMOS 2020 webinarji

Serija enournih webinarjev s področja uradne statistike se bo pričela v torek, 25. februarja 2020, ob 16.00 in bo potekala vse do junija.

Kontakt

Glavni kontakt:
e-pošta: info.stat (at) uni-lj.si

Kontakt za administrativna vprašanja (vpis, tehnična vprašanja):
Katarina Erjavec Drešar
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
št. sobe: AN012C-ŠTU
telefon: 01 4768 209
e-pošta: katarina.erjavec-dresar (at) fe.uni-lj.si