Strokovni sodelavec aktuariata - pripravnik na področju premoženjskih zavarovanj

Zavarovalnica Triglav, d. d., vabi študente Fakultete za matematiko in fiziko z dokončano najmanj 1. bolonjsko stopnjo izobrazbe,, ki iščejo zahtevne poklicne izzive in bi radi izkoristili svoje potenciale, da se prijavijo na prosto delovno mesto strokovnega sodelavca aktuariata - pripravnika na področju razvoja in aktuariata premoženjskih zavarovanj.

Potrudili se bomo, da vam omogočimo strokovno usposabljanje in izobraževanje v skladu z vašimi željami, zlasti za pridobitev potrebnih znanj za opravljanje nalog nosilca aktuarske funkcije. Prijetno, urejeno in ustvarjalno delovno okolje ter stimulativno nagrajevanje pa so v Zavarovalnici Triglav dejavniki, o katerih velja razmisliti, ko se boste odločali o svoji prvi zaposlitvi in karierni poti. 
 
Če vas delo aktuarja zanima, vas vabimo, da nam posredujete svojo vlogo in življenjepis na elektronski naslov kadri@triglav.si ali naslov ZAVAROVALNICA TRIGLAV, D. D., MIKLOŠIČEVA 19, LJUBLJANA (kontakt: Petra Novak, tel. 01 47 47 172), najkasneje do 22. 3. 2017. 
 

Contact

Main contact:
e-mail: info.stat (at) uni-lj.si

Contact for administrative questions (enrolment, technical questions):
Nina Fošnarič
University of Ljubljana, Faculty of electrical engineering, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
room num.: AN012C-ŠTU
phone: 01 4768 460
e-mail: nina.fosnaric (at) fe.uni-lj.si

Links

Facebook stran 

The World of Statistics