Opravljanje plačanega pripravništva v Evropskem patentnem uradu (EPO)

Univerza v Ljubljani je z Evropskim patentnim uradom (European Patent Office – EPO) sklenila memorandum o sodelovanju v iniciativi Pan-European Seal Professional Traineeship Program, v okviru katere bo na letni ravni študentom sodelujočih evropskih univerz na voljo približno 100 pripravniških mest. Rok za prijavo je 5. april 2017.

Kot ustrezna študijska področja štejejo:
a) naravoslovje in tehnika: kemijsko inženirstvo, strojništvo, elektrotehnika, računalništvo in informatika, vede o življenju, vede o materialih, statistika oz. podatkovna analiza ipd.
b) humanistika in družboslovje: pravo, ekonomija oz. poslovne vede, mednarodni odnosi/ politologija, komunikologija, marketing, kadrovski management ipd.
 
Več o programu lahko kandidati preberejo na povezavi http://www.epo.org/learning-events/materials/pan-european-seal/student-traineeships.html. Deset kandidatov (pet s področja naravoslovja in tehnike, pet s področja humanistike in družboslovja), ki jih bo Univerza v Ljubljani izbrala s tem razpisom, bo EPO uvrstil neposredno na ožji seznam kandidatov (shortlist) in izvedel dokončni postopek selekcije, rezultati katerega bodo znani predvidoma julija 2017.
 
Rok za prijavo je 5. april 2017, ostale informacije o prijavi so na voljo na povezavi https://www.uni-lj.si/aktualno/razpisi/.

Contact

Main contact:
e-mail: info.stat (at) uni-lj.si

Contact for administrative questions (enrolment, technical questions):
Tanja Petek
University of Ljubljana, Faculty of electrical engineering, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
room num.: AN012C-ŠTU
phone: 01 4768 460
e-mail: Tanja.Petek (at) fe.uni-lj.si

Links

Facebook stran 

The World of Statistics