Za študente

Študenti ste vabljeni k aktivnemu soustvarjanju študija, kar je zaradi majhnosti programa vsekakor mogoče na vsakem koraku, k temu pa vas bomo tekom študija večkrat spodbudili tako z anketami kot s številnimi drugimi aktivnostmi. V programu, ki ga izvajamo za trenutne generacije, je vključena vrsta predlogov vaših predhodnikov. Zanimive novice za študente najdete na naši Facebook strani, seveda ste vabljeni, da prispevate tudi k njeni vsebini.

Prva stvar, ki mi pade na pamet ob misli na moj trenutni študij in mi je hkrati tudi najpomembnejša, so človeški odnosi. Všeč mi je, da se da vse dogovoriti tako s profesorji kot s študentskim referatom, najboljši pa so sošolci in študentje, ki so dali večino študija že mimo. Ker nas je tako malo, se med sabo bolj poznamo in smo na nek način bolj povezani. Vedno je vsak pripravljen pomagat, spodbujamo se med sabo in si delimo nasvete.
(študent 2.letnika)

Šolsko leto  se začne s skupnim srečanjem za študente 1. in 2. letnika študija ter predavatelje na študiju. Srečanje je namenjeno podrobnejšim informacijam o poteku študija, študenti hkrati dobijo tudi vse potrebne informacije o izbirnih predmetih, ki jih je do konca oktobra tudi mogoče zamenjati.

Med letom se študenti intenzivno družijo predvsem na študijskih srečanjih, v spomladanskem urniku  pa posebno mesto zavzema piknik za študente in predavatelje. Nekaj utrinkov s preteklih piknikov:

Kontakt

Glavni kontakt:
e-pošta: info.stat (at) uni-lj.si

Kontakt za administrativna vprašanja (vpis, tehnična vprašanja):
Tanja Petek
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
št. sobe: AN012C-ŠTU
telefon: 01 4768 460
e-pošta: tanja.petek (at) fe.uni-lj.si