Delovno mesto v Laboratoriju za kognitivno nevroznanost

V Laboratoriju za kognitivno nevroznanost, Oddelka za psihologijo, Univerze v Ljubljani iščemo kandidata/kandidatko za delovno mesto raziskovalca ali raziskovalnega tehnika s pričetkom dela v juniju 2017. 

Delo pod vodstvom Grege Repovša bo osredotočeno na razvoj in vpeljevanje metod analize EEG in fMR signala s poudarkom na njunem povezovanju pri preučevanju funkcijske konektivnost in integriranega delovanja možganov. 

Iščemo kandidate z znanjem, sposobnostmi in po možnosti izkušnjami pri programiranju in analizi signalov. Dobrodošlo je predznanje s področji statistike, bioinformatike, računskega modeliranja, strojnega učenja in kognitivne (nevro)znanosti ter programskih jezikov in okolji Matlab, R, python, bash. Prednost bodo imeli kandidati z doktoratom ali magisterijem ter nazivom asistent ali asistent raziskovalec.

Kandidati naj pošljejo svoje življenjepise, motivacijska pisma in referenčna pisma na naslov <grega.repovs@ff.uni-lj.si> do vključno torka 25. 4.  2017. Dobrodošla so tudi neformalna poizvedovanja.

Kontakt

Glavni kontakt:
e-pošta: info.stat (at) uni-lj.si

Kontakt za administrativna vprašanja (vpis, tehnična vprašanja):
Tanja Petek
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
št. sobe: AN012C-ŠTU
telefon: 01 4768 460
e-pošta: tanja.petek (at) fe.uni-lj.si