Podatkovni analitik/Data Analyst

ADACTA je vodilni Microsoft Dynamics in Qlik Partner v regiji Adriatik in vodilno podjetje v CEE regiji z rešitvami za zavarovalniško industrijo. V 28 letih poslovanja smo namenili naše znanje in izkušnje razvoju in implementaciji IT in poslovnih rešitev ter svetovanju na tem področju.

V svojih podjetjih v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu, Osijeku, Beogradu, Münchnu, Brnu, Londonu in Moskvi zaposlujemo preko 460 zaposlenih, ki delajo na projektih za preko 400 strank, med katerimi so tudi nekatera od največjih podjetij v regiji in izven nje.

V našem oddelku za Poslovno analitiko, ki se ukvarja s poslovno inteligenco in napredno analitiko za podjetja, iščemo motiviranega ter ambicioznega sodelavca na delovnem mestu »Podatkovni analitik/Data Analyst«.

Podatkovni analitik bo odgovoren za (praktično) poslovno svetovanje strankam na podlagi analiziranja podatkov ter razvoj poslovnih rešitev, ki bodo zadovoljile potrebe strank.

Za osnovno orodje se uporablja Qlik View in QlikSense (tudi Power BI), ki se jih po potrebi dopolnjuje z drugimi orodji (C#, JavaScript, SQL, Python, R ...).

In kaj nudimo?

  • konkurenčno plačilo za delo
  • delo v mladi mednarodni ekipi, ki si deli strast do podatkov in čokolade
  • priložnost za učenje ter delo z vodilnimi tehnologijami v svetu poslovne analitike
  • mentorstvo – za nenehen strokoven razvoj - dokler ne odrasteš
  • interna in eksterna izobraževanja prilagojena potrebam posameznika
  • bonbončke – parkirno mesto, sponzorirane športne aktivnosti, fleksibilen delovnik, brezplačni osvežilni napitki & sadje, odlična skupna druženja, moderne pisarne in najnovejša delovna oprema ... nekaj pa lahko pustimo tudi za intervju

V kolikor se prepoznaš, tvoj življenjepis pričakujemo na career@adacta.si.

Kontakt

Glavni kontakt:
e-pošta: info.stat (at) uni-lj.si

Kontakt za administrativna vprašanja (vpis, tehnična vprašanja):
Tanja Petek
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.
št. sobe: AN012C-ŠTU
telefon: 01 4768 460
e-pošta: tanja.petek (at) fe.uni-lj.si